Home > Om oss...

erowz.se, portalen för att hitta fina fynd


erowz.se är mer än bara en sida för annonser. Det är en sökmotor som låter dig söka bland annonser från alla sorters sidor på nätet. Det innebär att du inte måste lägga timmar på att leta på diverse olika hemsidor: från och med nu kan du söka bland över 40 miljoner annonser på en enda hemsida.


erowz.ses multi-sökfuntion

När du söker efter en annons på erowz.se så hittar sökmotorn de bästa erbjudandena som matchar dina söktermer bland de största second hand-hemsidorna i England: eBay.co.uk, Gumtree.co.uk, Preloved.co.uk, Freeads.co.uk och Friday-ad.co.uk.


Den här funktionen låter dig hitta de bästa dealsen utan att behöva hoppa från sida till sida, vilket sparar dig värdefull tid.

Påbörja din sökning så kommer erowz.se ta hand om resten:


Skapa alarm och missa inte en enda ny annons

För specifika sökningar låter erowz.se dig skapa alarm. Samma sekund som en produkt du letar efter läggs upp på internet, kommer du få en notifiering via e-post!


Lägg ut en annons med 2 klick

erowz.se låter dig sälja bättre och snabbare. Med nästan 1,6 miljoner unika besökare per månad, är det den perfekta plattformen för dina annonser.

iPhone-appen: kraften av erowz.se i din ficka

Hitta alla erowz.se funktionerna i smartphone-appen:

Med erowz.ses mobilapp kommer du aldrig igen missa en bra deal!

erowz.ses "PLUSPOÄNG"

Innovation och service är kärnvärderingar för erowz.se.

Sök mer effektivt genom att bläddra bland över 40 miljoner annonser på en enda hemsida

Att sälja har blivit snabbare och lättare:


erowz.se, portalen för att hitta fina fynd

Månatlig trafik till erowz.se uppnår tillöver 1,6 miljoner besökare, vilket gör det till en utmärkt plats att visa upp alla dina annonser.


erowz.se ger över 25 000 användare i månaden en plattform för att göra affärer, både köpa och sälja.


erowz.ses sökmotor hittar de bästa kapen frrån de 40 miljoner annonserna som finns på sidor i Sverige.


erowz.se, en revolution inom second hand-branschen.


INTERNATIONELL ERFARENHET

For-sale.co.uk är en del av en internationell grupp. Sedan plattformen lanserades har gruppen fortsatt växa. Vi finns i många europeiska länder såsom Frankrike med site-annonce.fr.      Med flera miljoner besökare varje månad över hela världen har våra hemsidor blivit en viktig referenspunkt inom second-hand-branschen, och i Spanien har vi compra-venta.es.      Vi har inte heller glömt de små länderna och även de har sina egna plattformar som anpassats efter marknadens specifika behov, i Belgien via site-annonce.be och Irland via for-sale.ie.      Vårt mål har inte förändrats sedan vi började: Att erbjuda våra användare de bästa dealsen tack vare en kraftfull och lättanvänd sökmotor. Oavsett om du bor i Italien, vio in-vendita.it eller i Tyskland via gebraucht-kaufen.de.      På senare tid har gruppen drömt om att nå utanför Europa och finns nu i Indien med for-sale.in, i Kanada med cubefigures.com, i USA med used.forsale och i Brasilien med usadobrasil.com.br.      Vår internationella närvaro låter oss förbättra alla de verktyg du kan använda på våra hemsidor. Det låter oss även samla in fler relevanta resultat när du söker på en viss vara.